gondolati tér

Knowhere blog

Knowhere blog

Hátborzongató, de művészet?!

2014. október 05. - Knowhere agent

http://cink.hu/viktoria-15-percig-uvoltott-a-nemet-megszallasi-emlekmu-1642618837

A bejegyzés trackback címe:

https://knowhere.blog.hu/api/trackback/id/tr366761801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CatDogYesNo 2014.10.13. 19:42:06

A mű szellemi alkotója és az előadóművésznő, csak ebben a kétségbeesett, elnyújtott jajkiáltásban tudják formába önteni elkeseredettségüket a kisebbségeket elnyomó, arrogáns, ostoba kormánypárt és az intolerablablablabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla, így természetesen egyedülálló és maradandó művészeti produktumról beszélünk.

Knowhere agent 2014.10.14. 10:54:24

Nekem ezekkel az a gondom, hogy inkább zavarba hoznak, hoznának ha személyesen találkoznék velük... Értem én a mögötte lévő gondolatokat és azt is, hogy pont ez a lényeg, de mégis... pontosabban mégse hat rám, úgy ahogy ők szeretnék... ámbár az is lehet, hogy eleve nem én vagyok a megcélzott közönség, hiszen én alapvetően ugyanazon a véleményen vagyok mint ők...

CatDogYesNo 2014.10.14. 13:27:47

@Knowhere agent:
Azt gondolom, hogy itt pont a zavarkeltés, a kényelmetlen helyzet előidézése volt a cél.
Ebből a szempontból nem igazán érdekes, hogy egyvéleményen vagytok e az alkotóval, a lényeg, hogy kimozdítson valahogyan a megszokott műélvezeti pozíciódból.
Amit azt hiszem el is ér.
süti beállítások módosítása